VESNA PIŠE KNJIGE

KNJIGE

  Vsak izmed nas se je že  kdaj v življenju našel v dilemi in se vprašal: Kaj je njegovo vodilo v življenju? Ali za kaj je poklican?, ali kaj bi naj počel v življenju? ipd. 
   
    Vsi imamo vzpone in padce. Tudi moji začetki so bili težki. Leta 2013 sem obudila strast do pisanja, začela z blogom, po nekaj letih (2016) je nastal moj prvenec Razgaljena Sophie. Bila sem nova v pisateljskih vodah. Nisem vedela, da je tako težko izdati knjigo. Glede na moj poklic, takrat žal nisem bila še vešča z grafičnim oblikovanjem, ali kako najti založnika, oz kdo ti bo izdal knjigo, itd. K sreči obstajajo ljudje, ki so ti pripravljeni pomagati. Knjigo sem izdala v samozaložbi, in z njo uspešno prodrla na trg. Razgaljena Sophie je lahkotna za branje, marsikatera ženska se lahko poistoveti s Sophie, moškim pa lahko služi tudi kot priročnik: Kako razumeti ženske?!

    Ker sem tabornica od malih nog, so mi vrednote kot so pripravljenost pomagati, timski duh, spoštovanje ljudi in narave (po)ostale zakoreninjene v meni. Vseh teh taborniških let se zelo rada spominjam in jih še živim, zato želim vsaj delček tega zanimivega taborniškega življenja, ki je polno dogodivščin deliti z otroki.  Knjiga Dogodivščine na galebjem otoku  je nastajala nekaj let, in je prva knjiga zbirke Bumbarji. Zbirka knjiga izstopa po tem, da ima vsaka knjiga na koncu dodatek Mala šola taborništva. Taborniško znanje, izkušnje ter nepredvidene situacije in tudi rešitve le teh, bodo v vsaki prišle do izraza. Kakšne bodo ostale knjige iz zbirke Bumbarji, najdete tukaj: http://vesnapise.com/moja-vizija/ .

   Kot moje poklicno življenjsko delo je nastala znanstvena monografija z naslovom Po sledeh starodavnih malinjakov, ki je nastajala šest let, nato pa je štiri leta čakala, da ugleda luč sveta. Namenjena je vsem tistim, ki imajo radi maline (tako kot jaz), ali se želijo v njih poglobiti. V njej lahko dobite tudi idejo za nedeljski izlet, lahko pa je  dober popotnik po slovenskih gradovih in samostanih.

     Tako kot knjige, se tudi jaz izpopolnjujem, rastem. Knjige nastajajo zaradi Vas, zato se veselim sodelovanja z vami. V kolikor imate kakšno mnenje, spodbudo ali morda kakšno vprašanje, MI pišite na vesnapise@gmail.com, vesela bom. 

       

 Uživajte v branju!

  Vesna

                                                                                   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
Film_1
Film_2
Film_3
Film_4
Film_5