VESNA PIŠE E-KNJIGE

E-KNJIGE

Ker smo v digitalni dobi, sem poskrbela tudi za tiste, ki radi knjigo prebirajo na tablici, prenosnem računalniku ali mobiju. Navsezadnje, je  lažje tako naložiti takšno čtivo za dopust, kot pa tovoriti še dodaten kovček knjig s seboj.

Knjige so izdane pri slovenskem največjem ponudniku E-knjig – BIBLOSU, kjer so knjige zelo hitro dostopne bralcu. V kolikor se s tem srečujete prvič, nič bat, na njihovi spletni strani je odlično opisan način uporabe. Knjige so avtorsko zaščitene in so v formatu E-pub, ki je tudi edini dovoljen format pri BIBLOS-u. Za samo vsebino BIBLOS ni odgovoren. V primeru, da imate kakršne koli tehnične težave v knjigah (velikost pisave, neenakomerna razdelitev vrstic, nedelovanje kazala …), se lahko neposredno obrnete na nas preko podatkov navedenih v podmeniju “Kontakt” ali pišete na elektronski naslov: vesnapise@gmail.com.

Kako do E-knjige?
S klikom na sliko knjige  se neposredno povežete s samim BIBLOS-om ter na njihovi strani izberete možnost brezplačne izposoje ali nakupa po ceni, kakršne so navedene.

Prijetno branje želim!

 

 

BUMBARJI 1 – Posebna izdaja
Dogodivščine na galebjem otoku

ŽE IZDANO!
12,99€

 

 

 

BUMBARJI 2
Pasti divjine

ŽE IZDANO!
12,99€

 

 

 

 

 

 

BUMBARJI 3
Ekološka bomba

ŽE IZDANO!
12,99€

 

 

 

 

BUMBARJI 4
Ujeti v viharju

ŽE IZDANO!
12,99€

 

 

 

BUMBARJI 5
Vsiljivci v taboru

ŽE IZDANO!
12,99€