VESNA PIŠE Novice,NOVIČKE Ko ti “nekdo” svoje pove

Ko ti “nekdo” svoje pove

A veste, da sem bila danes okregana?

Da, prav slišite. Napeli so mi ušesa in to pošteno. Ne spomnim se, kdaj sem jih nazadnje v življenju tako poslušala.
Vam povem zakaj…
Imenovala ga bom z “nekdo”, in ta mi je rekel, da sem preveč skromna, da bi se morala pohvaliti s svojimi uspehi, dosežki.
Hmm… Dal mi je misliti;
Saj veste kaki smo, da če bi se sam pohvalil, bi drugi rekli,”Lastna hvala cena mala”, ali pa “kako se pa ta šopiri” ali kaj podobnega.
Zato smo včasih tiho….ljudje, celo tisti v bližnji okolici ne vedo vedno kdo v resnici si…
In včasih se nam pač zdi samoposebi umevno, da če se trudiš, slej ko prej pride uspeh. Pa je res tako?!
Mnogi pred uspehom že zdavnaj obupajo, zato uspejo samo redki.
Resda sem že nekaj let na svetu, pa vendar nimam znanja ter izkušenj vsega sveta. Ampak nekaj pa vem: da če se dovolj trudiš, daš vsaj 150% vedno od sebe, preizkušaš na 1001 način, pa ni vrag, da 1x ne bi uspelo!

Pri 1001 x je uspelo tudi meni!
S taborniškim mladinskim romanom Dogodivščine na galebjem otoku, sem doživela svoj preporod. Knjiga je zunaj šele 3. teden, za mano pa že 7 predstavitev.
Imela sem predstavitve pri tabornikih, gostovala na prazniku mestne četrti, bila na OŠ Janko Padežnik, kjer me je poslušalo 120 učencev, ter šla preverit, če v njihovi šolski knjižnici že pridno berejo. 🙂 Šla predstavit knjigo v Novo Mesto v OŠ Lila,…Moj planer se vsak dan dopolnjuje. Rezervacije terminov imam že za drugo leto.

In veste ZAKAJ?!
Temu se reče PREDANOST, ko veš da delaš dobro, po 25 letih izkušenj, da ti ljudje zaupajo, STRAST, da se temu posvetiš z vsako celico svojega telesa in LJUBEZEN, ker brez te ljudje ne začutijo, tvoje pripadnosti, tvoje biti.Hvala vsem, ki ste mi dali možnost, da sem lahko delček sebe, svojih vrednot in izkušenj predala vam in vašim otrokom.
Vsi, ki pa bi želeli, da pridem s knjigico do vas, v vašo šolo, knjižnico, na rojstni dan,…, me najdete na www.vesnapise.com, kjer so vsi podatki, tudi kako do knjige, in v katerih knjižnicah se te nahajajo.

Objem,

Vesna