DOMOV

Pozdravljeni in dobrodošli na spletni strani!

 

Zdi se mi, kot da je bilo včeraj, pa vendar je minilo že nekaj let, odkar sem s svojim prvencem prodrla na trg. Glede nato, da sem po izobrazbi čisto druge stroke, sem se nič kolikokrat spraševala, če stopam po pravi poti.

Moja življenjska pot ni bila lahka. Več o njej in o meni najdete v predelu “O meni”. A četudi nimam sreče, imam pri teh letih že nekaj znanja in izkušenj, predvsem pa imam okrog sebe ljudi, ki me dvignejo in spodbujajo, da hodim po svoji poti. Resda je trnova, imam polno žuljev, in sem oguljenih kolen, saj sem doživela ogromno padcev in porazov, in verjetno jih bom še, ampak se vedno dvignem kot feniks iz pepela, vztrajam in poletim.

  Kam me bo pot pripeljala, ne vem. Vem pa to, da bom sledila srcu ter svojemu in taborniškemu motu, ki se ga že celo življenje držim: “Taborniki ustvarjamo boljši svet.”, tako da bom svoja in taborniška doživetja, izkušnje, vrednote, želje, upe, navdihe spravila na papir in širila lepo besedo. Vem, da sama ne morem spremeniti sveta, a če stopimo skupaj, je lahko naš jutri lepši.

   Naj vas povabim, da prebrskate spletno stran. Če želite deliti kakšno mnenje, idejo z menoj ali imate vprašanje, mi pišete na elektronski naslov: vesnapise@gmail.com, bom z veseljem odgovorila nanj, saj ste Vi tisti, ki mi dajete navdih in samo zaradi Vas sem, oziroma smo skupaj lahko še boljši.
                                                                                                                                                                     Vesna

 
REKLAMA-zbirka-5-knjig-2021
4
5
3
1
BUMBARJI-52
 

   V mojem “pisateljskem” času se je nabralo kar nekaj lepih trenutkov. Bila sem gostja pri različnih taborniških rodovih, v osnovnih šolah, privatnih šolah, knjižnicah, v televizijski oddaji in drugih ustanovah. Vsako srečanje je zame nekaj posebnega. Hvala vsem bralcem, ustanovam za povabila, spodbude in navdihe, saj le skupaj lahko ustvarjamo lepo zgodbo.

 

Film_1
Film_2
Film_3
Film_4
Film_5