2021

Končno je napočil  čas, da lahko naznanim veseli trenutek in rečem, da vidim luč na koncu tunela!

To šolsko leto je bilo za vse zelo nenavadno. Vsi smo se spoprijemali z različnimi izzivi. Jaz sem ga izkoristila tako, da sem se potrudila in bila kar se da ustvarjalna. Tako je v tem času izšlo kar 6 knjig! Knjige so dobavljive na spletni strani, za izposojo pa so v knjižnicah in E-knjige na Biblosu. 

Zatišje nastopov je k sreči za mano. Res sem se razveselila nastopa na OŠ Fram po dolgem času. Ne znam opisati vseh krasnih občutkov, ki so me preplavili, ko sva skupaj s pisateljem Stanom Dirdenyjem  predstavila učencem “Kako nastane knjiga?”, jim povedala kaj naju navdušuje, kje iščeva navdih, s kakšnimi težavami sva se srečala pri pisanju ter kako sva jih rešila … In potem tisti ponos, ko gledaš in poslušaš mlade bralce, ki berejo besedilo iz tvoje knjige oz. nekateri so ga zrecitirali na pamet ali zaigrali kot igro. Fantastično! Ko sem videla te mlade nadarjene bralce, verjamem, da ima slovenska kultura svetlo prihodnost.

Tako se še bolj veselim novega šolskega leta, ko bova s pisateljem Stanom Dirdenyjem gostovala na osnovnih šolah širom po Sloveniji, širila obzorje in mlade spodbujala k branju ter ustvarjanju. Zavedati se morajo, da prav vsak lahko uspe, če se le potrudi, predvsem pa če verjame vase, da zmore!