VESNA PIŠE 1. DOGODIVŠČINE NA GALEBJEM OTOKU

1. DOGODIVŠČINE NA GALEBJEM OTOKU

1. DOGODIVŠČINE NA GALEBJEM OTOKU post thumbnail image

(Mladinski roman)

A5 trda ali broširana vezava, 224 strani , ilustrirana

Knjiga je primerna za otroke od 3. so 9. razreda kot tudi za vse nadebudne starše, saj je knjiga sestavljena iz napete zgodbe najstnikov, zraven pa je še praktičen priročnik z nasveti za podvige v naravi. 

O čem knjiga govori?

   Pisana druščina petih tabornikov se prvič sama odpravi na celotedensko dogodivščino. Kam gredo in kaj bodo počeli, bodo izvedeli šele preko skrivnih namigov ter sporočil, ki jih bodo našli na določenem kraju. Vedo samo, da s seboj potrebujejo nahrbtnik in stvari za taborjenje na prostem. Uporabiti bodo morali vso taborniško znanje, iznajdljivost in združiti skupne moči, da bodo preživeli ter uspešno opravili vse naloge. Soočali se bodo z različnimi strahovi in nepredvidenimi situacijami, a takšni kot so, se bodo znašli in se ob tem zabavali. 

   Za vse, ki pa nimajo taborniškega znanja, je v drugem delu knjige dodatek oz vodnik “Mala šola taborništva“, kjer se najde vse – od tega, kako postaviti šotor ali bivak na prostem, kako se orientirati v naravi, osnov prve pomoči, uporabe vozlov, do najpogostejših pesmi, ki se pojejo ob tabornem ognju.

NAROČILO knjige: http://Dogodivščine na galebjem otoku 

 
 
 
 
 
Film_1
Film_2
Film_3
Film_4
Film_5