Avtor lahko leta in leta raziskuje, in nato napiše knjigo. On ima občutek, da je napisal uspešnico. Vendar pa je pravi pokazatelj, bralec.  Če je bralec navdušen, zadovoljen, če je knjigo doživel, in od nje nekaj dobil, jo bo priporočil dalje. Če pa avtor ne navduši bralca, mu leta izkušenj, raziskovanj, vlaganja časa in truda nič ne pomagajo.
   Pravijo, da kritika nikoli ni podana z dobrim namenom. Jaz pa nisem takšnega mnenja. Zdi se mi, da se vsak lahko nadgradi, izpopolni, in če upošteva kritiko, je lahko samo še boljši. 
   Še posebej sem pa vesela kritike, komentarje oziroma mnenj otrok, saj so otroci pristni, nedolžni, odkrito povedo kar mislijo, brez olepšav, ne igrajo, se nočejo “prikupiti” ali si pridobiti kakšne točke. Povedo brez metafor, direktno.

 

 

 

Rezultat recenzije knjige Mariborske knjižnice je bil: PRIPOROČAMO V BRANJE! Zahvaljujem se gospe Ani Dolinšek za strokovno oceno ter Mariborski knjižnici, za to čudovito podporo ter hkrati spodbudo za nadaljnje delo. Ostale ocene knjig si lahko ogledate v predelku: knjižnice.
https://www.mb.sik.si/novak-vesna-dogodivscine-na-galebjem-otoku.html

 

 

 

Film_1
Film_2
Film_3
Film_4
Film_5