VESNA PIŠE NOVIČKE 21. stoletje … Kje smo in kaj nam je prineslo?

21. stoletje … Kje smo in kaj nam je prineslo?

Še ne tako dolgo nazaj, recimo pred tridesetimi leti, smo se srečali z računalniki. Commodore 64 je bil zakon. Takrat sem celo jaz igrala igrice in se prvič srečala z “joystikom”. Pa je prišel Nintendo (Super Mario, pa Tetris). Se še spomnite “Regle”? To je bil moj prvi mobilni telefon. Nato pa so sledile večerne urice ob “Ircu” – dopisovanju preko interneta.
Iz leta v leto tehnologija in znanost napredujeta.
 
Čakam še samo to, da si bomo na glavo priklopili kakšne žice in bo računalnik zapisoval zamisli. Mislim, da bi bili zelo produktivni, glede na to, da možgani v enem dnevu zabeležijo vsaj 10.000 informacij, zavednih ali nezavednih.
 
Ker vem, da danes težko shajamo brez moderne tehnologije, saj nenazadnje velika večina uporablja pametne telefone, imamo tablice, prenosne računalnike, skratka, tehnologijo imamo skoz pri roki.
Zato sem odločila, da svoje knjige “spravim” v E-obliko. Gradivo je skrbno pripravljeno v PDF in EPUB formatu. Primerno je tako za čitalce elektronskih knjig, za tablice, pametne telefone in ob uporabi primernega vtičnika tudi za osebne računalnike.
 
E-knjige najdete v trenutno največji knjigarni e-knjig, BIBLOS-u ter pri PUBLISH-IN.EU