VIZIJA

VIZIJA: Skrb za celostno podobo človeka

 

1.ZDRAVJE

Moja velika strast je raziskovanje, preizkušanje ter izboljšati stvari,če se le da, tako sem kot oseba, kot tudi po strokovni plati znanstvenica v vseh pogledih. Moje področje so genetika, kmetijstvo, prehrana, skratka skrb za bolj zdravo in dolgo aktivno življenje. 

Sodelujem s svetovnim najuspešnejšim podjetjem Jeunesse, na področju matičnih celic, anti-age programov, ter izboljšanju kakovosti življenja.

2. OSEBNOSTNA RAST

Ker sem ženska, ki želi pomagati tudi drugim, tako preko svoje zgodbe motiviram ljudi, da premagajo svoje strahove, se soočijo z njimi in gredo osvobojeni svojih okovov naprej. Organiziram delavnice in seminarje z naslovom: »Zmorem, ker to verjamem!«. V pripravi je tudi priročnik na temo Samozavest in samopodoba, kateri bo namenjen tudi mladini, saj je vemo, da je »takrat« sprejetost v družbo ključnega pomena.

3.RAZVEDRILO in PROSTI ČAS

Obudila sem strast do pisanja in izdala svoj prvenec – knjigo Razgaljena Sophie,

ki opisuje vse težave, s katerimi se danes spopadamo vse sodobne ženske. Knjiga je napisana zelo življenjsko, na hudomušen, ter žgečkljiv način. Verjamem, da je Sophie lahko vsak, oziroma, vsak ima v sebi delček Sophie.

V pripravi:

  • Moje 20 letne izkušnje dela z otroci, podajanje znanja, raziskovanja, in načelo, da taborniki ustvarjamo boljši svet, so me pripeljale do točke, da naredim, usmerim otroke na pravo pot. Tako pripravljam zanimivo knjigo za otroke, v kateri preko dogodivščin in igre se naučijo spretnosti, vrednot, veščin, sklepajo prijateljstva in se pripravljajo na življenje…
  • Znanstvena monografija: Sledenje starodavnim malinjakov (Maline ob srednjeveških gradovih in samostanih)