MOJA VIZIJA

   Če ste prebrali moje knjige, ste verjetno ugotovili, da je moje pisanje doživelo preporod. Res je. Stopila sem v obdobje, ko se zavedam svojih kvalitet, znanj in izkušenj. Človek bi rekel, da sem odrasla. A v sebi imam še vedno tisto pristno otroško radost, ki sem jo imela v mladosti. Morda sem pa zato tako rada z otroci, ker mi vzbudijo otroško domišljijo?! Verjetno so pripomogli k temu, saj je v nastajanju že tretja od sedmih knjig zbirke Bumbarji. Zakaj ravno sedem? Ker je pravljično število. A glede na to, da se je v 25 letih taborništva nabralo veliko zgodb, ki komaj čakajo, da ugledajo moje “pero”. Lahko se zgodi, da se zbirka Bumbarji razširi … O vseh idejah in kako raste taborniška zbirka, si lahko pogledate tukaj: (http://vesnapise.com/zbirka-bumbarji/).

A mojih načrtov še pa zdaleč ni konec. V mislih imam zabavno, humoristično ter avtobiografsko trilogijo, v kateri sem prepričana, da se bo našla skoraj sleherna slovenska družina. Vsebovala bo tako živali, otroke, dedke, babice, starše in prigode, ki se lahko vsak dan pripetijo sleherni družini. Hmm, morda ja, morda pa ne? Ker “Življenje pri Novakovih”, je res: “Nora hiša” (Govorim o želvi, ki ima angleško stranišče, hodi na manikuro 60km stran, o psu, ki je odvisnik in zna meditirat ,o mački, ki je pravi demon, dedku, ki je veljal za enega največjih veleumov okolice, a ima po srčnem infarktu kar nekaj lukenj v spominu in te “luknje” znajo biti prav zabavne kot npr. podrobno zapisovanje enim zelo nepomembne stvari, kot je koliko cm mora biti zapognjena posteljnina in zataknjena pod ležišče …)
  To je samo nekaj načrtov, ker se nove ideje rojevajo dan za dnem. Zato vas vabim, da spremljate tako peterico junakov in njihove dogodivščine kot prihajajočo trilogijo.